suomeksi In English
Itumic

Vuosi 2010

Syksyn projekteja

Uuden blokkihuoneen automatisointia Varsovan lähistöllä. 3,0 ha laajennusosa on jaettu neljään ilmastovyöhykkeeseen ja jokaista niistä ohjataan Multi Station 100 säätimellä. Tuotanto alkaa suunnitelmien mukaan joulukuussa. Uusi huone lähes kaksinkertaisti entiset tilat. Tarhalla viljellään tomaattia.

Warsaw 1
Warsaw 2

Novarbo® jäähdytysjärjestelmän asennusta Hollannissa. Jäähdytystä ohjataan Multi Station 100 säätimellä ja sitä voidaan myös etähallita Suomesta. Tässä huoneessa on jo uusi kurkkukasvusto.

Novarbo 1
Novarbo 2
Novarbo 3

Uusia projekteja Kroatiassa

Vuoden alussa Multi Station 100 säätöjärjestelmiä asennettiin Kroatiaan, lähelle Splitin kaupunkia. Huoneiden omistaja asuu kuitenkin Zagrebissa parin sadan kilometrin päässä ja siksi oli tärkeää saada mahdolliseksi huoneiden säätäminen etäkäyttönä. Tämä oli tärkeimpiä syitä vaihtaa entinen säätöjärjestelmä.

Split 1
Split 2
Split 3

Asennuksen jälkeen vierailtiin myös pohjoisemmassa Kroatiassa jossa aiemmin asennetut lannoitesekoittaja ja ilmastonsäätimet hoitavat parin hehtaarin viljelyksiä.

Slatina 1
Slatina 2
Slatina 3

Huhtikuu

Onko tuuletuksesi kunnossa? Meiltä hammastangot ja kätevät korjauspesät ja laakerit edullisesti! Luukkujen avauslaitteetValid XHTML 1.0 Transitional