suomeksi In English
Itumic

Lannoitesäätimet

ITU Mix Station lannoitesekoittajat ja kastelusäätimet on suunniteltu vastaamaan niihin haasteisiin, joita nykyaikaiset kasteluvaatimukset asettavat. Meiltä löytyy laaja valikoima eri kapasiteetilla ja ominaisuuksilla varustettuja lannoitesäätimiä. Kaikissa malleissa on mahdollisuus monipuolisiin kasteluohjelmistoihin, hälytyksiin, EC- ja pH-säätöön sekä PC-liitäntään.


ITU Mix Station 300-30

MS300-30
  • Pumppukapasiteetti: max 22m³/h
  • Kasteluventtiilit: max 60
  • Emoliuokset: max 8, joista yksi voi olla pH-annostelu.

Tämä pienellä säiliöllä varustettu, venturilla tehtävää annostelua hyödyntävä lannoitesäädin soveltuu moniin tarkoituksiin. Erityisesti pienen säiliön etu korostuu silloin kun lannoitusreseptiä vaihdetaan jatkuvasti kasvilta toiselle.

Pienen säiliön ansiosta veden vaihtuvuus on nopea ja reseptin vaihto eri kasveille käy nopeasti ja helposti. Ohjelmiston kyky mukautua erilaisiin kulutuksiin erilaisilla ryhmillä takaa tasaisen säädön jatkuvasti. Venttilien ja säätimen nopeus takaavat myös nopean reagoinnin erilaisille häiriöille.

Monipuolinen kasteluohjelmisto mahdollistaa kastelun käynnistykset juuri silloin kun ne ovat tarpeen. Käynnistykseen voidaan käyttää esimerkiksi kasvualustan kosteutta, säteilyä, aikaa jne.Itu Mix Station 300 AP

MS300 AP

Soveltuu isojen alueiden kasteluun kerralla. Pumpun kapasiteetti jopa 65m³/h asti.

Hyödyntää samoja, monipuolisia kastelu- ja lannoitusohjelmia ja omaa samat ohjelmamahdollisuudet, kuin muutkin Itumic lannoite/kastelusäätimet.

EC- ja pH-kaksoisanturit tuovat varmuutta vikatapauksiin. Anturit valvovat toisiaan ja hälyttävät jos jotain eroavaisuuksia löytyy.

Emoliuosten virtausmittarista nähdään paljonko lannoitetta kuluu ja voidaan hienosäätää niiden suhteet oikeiksi.


Valid XHTML 1.0 Transitional