suomeksi In English
Itumic

Huonesäätimet

Huonesäätimet ovat järjestelmän ydin. Niiden avulla voidaan hoitaa kaikki yhdellä kasvualueella tapahtuvat toiminnot. Niitä voidaan soveltaa myös pelkästään jonkun erityistoiminnon suorittamiseen kuten esimerkiksi valaistuksen säätöön, kastelun säätöön, olosuhdemittauksiin tai hälytyskeskustoimintoihin.

ITU Multi Station 100 kasvuolosuhteiden säädin

MS100

Itumicin kehittynein säädinmalli, jossa helposti huollettava, nykyaikainen tekniikka ja kehittyneet ohjelmistot on valjastettu kasvien hyvinvoinnin takaajiksi.

ITU Multi Station 100 eli MS100 ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti yhteistyössä eri maiden käyttäjien ja tutkimuslaitosten kanssa. Siitä on muodostunut erittäin luotettava ja monipuolinen kasvuolosuhteiden säädin, jonka ominaisuuksia arvostetaan ympäri Eurooppaa.

Säädinjärjestelmän voi rakentaa pala kerrallaan. Järjestelmän hajautettu rakenne mahdollistaa laajentamisen vaikkapa yksi toiminto kerrallaan - puhumattakaan, että säätimiä voidaan lisätä huone kerrallaan. Voit hankkia laitteen vaikka vain tuuletusta varten. Myöhemmin tulee ehkä tarve esimerkiksi hiilidioksidin, sumutuksen, valojen tai jonkun muun ominaisuuden käyttöön. Laitteen ohjelmisto on valmiina laajennuksille, tarvitaan vain sopivat anturit ja ohjainlaitteet.

ITU Multi Station 100 pysyy aina ajan tasalla, koska sen ohjelmistot ja ominaisuudet on helppo päivittää aina uudempaan ja uudempaan versioon.

Aikaisempi Multi Station 10 malli on helposti päivitettävissä MS100 säätimeksi vain murto-osalla uuden kustannuksista! Saat pienellä rahalla kaikki uudet ominaisuudet.


Valid XHTML 1.0 Transitional