suomeksi In English
Itumic

Anturit ja tarvikkeet

Suuri osa säätimien antureista suunnitellaan ja valmistetaan Jyskän tehtaallamme. Tämä takaa täydellisen yhteensopivuuden omiin säätölaitteisiimme, mutta niitä voidaan käyttää myös muissa sovelluksissa. Esimerkiksi sadeanturiamme on toimitettu satoja kappaleita Espanjaan, käytettäväksi aivan toisenlaisessa sovelluksessa.

Lämpötila-antureissa käytämme vain korkeatasoisia, stabiileja ja tarkkoja platina-antureita. Raaka-aineen ominaisuudet pysyvät vuodesta toiseen samoina, eikä kalibrointi- tai huoltotarvetta ole.

ItuBitHydraProbe

Kasvualustan johtokyvyn (EC) , vesipitoisuuden (W%) ja lämpötilan (T) mittausjärjestelmä. ITUMIC tuo mahdollisuuden helppoon monipistemittaukseen ja kastelun ohjaukseen kasvualustan kosteuden perusteella. Antureita on useita tyyppejä ja valinta tehdään maaperän/kasvualustan mukaan. Soveltuu myös ulkoalueille. Antureita voidaan sijoitella vapaasti huoneeseen ja kastelu käynnistetään mittauksien keskiarvon perusteella, kasteluryhmittäin. Ja kaikki tämä voidaan tehdä myös langattomasti.

Vesianturi
Psykrometri
Maalämpöanturi

Maankosteuden mittaus onnistuu tensiometrilähettimillä. Lannoiteveden säätöön tarvitaan johtokyky- ja pH-anturit (kuvat). Hiilidioksidin mittaukseen ja säätöön tarvitaan CO2-analysaattori.

Tensiometri ECT-anturi pH-anturi

Moottoriohjauskaappimme ITU Rel Station 15 on saatavilla 1-3 moottorille halutuilla virta-arvoilla. Se soveltuu kaikkien moottoreiden ohjaukseen, mutta on erityisesti suunniteltu tuuletusluukkujen ja verhojen vaihdemoottoreiden ohjaukseen.

Rel Station 15 Sääasema

Valid XHTML 1.0 Transitional