Tuotteet

Etähallittava kasvihuone­säädin

Kasvihuoneissa olosuhteiden tulee säilyä optimaalisina ilman, että niitä pitää ohjelmoida tai valvoa jatkuvasti. Itumicin ratkaisu olosuhteiden säätöön ja ylläpitoon on jo kauan ollut hajautettu säätöjärjestelmä, jonka jokainen huoneyksikkö toimii itsenäisesti. Kasvihuonesäädin takaa parhaat mahdolliset olosuhteet jokaiselle kasvuosastolle.

Lannoite­sekoittajat

Lannoitesekoittajamme on suunniteltu vastaamaan niihin haasteisiin, joita nykyaikaiset vaatimukset asettavat.
Laaja valikoimamme sisältää lannoitesekoittimia eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Kaikki lannoitesekoittajat on mahdollista yhdistää monipuolisesti eri kastelu- ja hälytysohjelmistoihin.

Muu kasvihuone­tekniikka

Itumic suunnittelee ja toteuttaa kaiken kasteluun liittyvän haastaviinkin viljelyolosuhteisiin. Tarjoamiimme viljelytarvikkeisiin kuuluvat muun muassa kasteluveden syöttöpumput sekä tippu- ja tihkukastelulinjat. Toteutamme tarvittaessa koko kastelujärjestelmänne suunnittelusta asennukseen huomioiden viljelyksienne olosuhteet ja erityistarpeet.

Itumic helpottaa viljelijän arkea kaikessa tekniikkaan liittyvässä

Viljelijän on voitava keskittyä tärkeimpään – marjojen, kasvisten tai kukkien kasvattamiseen. Tekniikan kanssa taisteleminen tai sen jatkuva manuaalinen säätäminen on ajanhukkaa. Viljelyolosuhteiden tulee säilyä optimaalisina ilman, että niitä pitää ohjelmoida tai valvoa jatkuvasti.

Itumic on kotimainen toimija, joka helpottaa viljelijän arkea kaikessa tekniikkaan liittyvässä. Toimintafilosofiamme mukaan valmistamme ja jälleenmyymme laitteistoja, jotka kestävät vuosikymmeniä. Laitteistoja on mahdollista täydentää ja päivittää tarpeen mukaan.

Valmistamiemme kasvihuonesäätimien ja lannoitesekoittajien lisäksi meiltä saat muun muassa viljelytarvikkeet ja sääasemat sekä yksittäiset komponentit, kuten venttiilit. Suunnittelun ja asennuksen lisäksi huollamme toimittamiamme laitteistoja tarvittaessa. Teemme huoltotöitä myös muihin kuin meidän toimittamiimme laitteistoihin.