Etähallittava kasvihuonesäädin on muokattavissa kaikkiin tarpeisiin

Viljelijän kannalta on olennaista keskittyä tärkeimpään, siis itse viljelemiseen. Tekniikan kanssa taisteleminen tai sen jatkuva manuaalinen säätäminen on ajanhukkaa. Kasvihuoneissa olosuhteiden tulee säilyä optimaalisina ilman, että niitä pitää ohjelmoida tai valvoa jatkuvasti.

Etusivu / Tuotteet / Kasvihuonesäädin

Itumicin ratkaisu olosuhteiden säätöön ja ylläpitoon on jo kauan ollut hajautettu kasvihuonesäädin, jonka jokainen huoneyksikkö toimii itsenäisesti. Säätöjärjestelmä takaa parhaat mahdolliset olosuhteet jokaiselle kasvuosastolle.

Ominaisuuksia on mahdollista lisätä ja muuttaa milloin tahansa, mikäli viljeleminen sitä edellyttää. Muokattavuuden ja monipuolisuuden ansiosta myös rakentamis- ja laajentamis­mahdollisuudet paranevat huomattavasti, kun järjestelmän laajuutta on mahdollista muokata tarpeen tullen esimerkiksi huone kerrallaan.

Multi Station 100 -kasvihuonesäädin – rajattomia ja joustavia mahdollisuuksia

Itumicin neljännen sukupolven MS 100 -kasvihuonesäädin tarjoaa lähes rajattoman määrän mahdollisuuksia mitata ja säätää kasvatushuoneen olosuhteita. MS 100 on pitkän ja kansainvälisen yhteistyön tulos, jonka luotettavuutta ja monipuolisia ominaisuuksia arvostetaan ympäri Eurooppaa. Monipuolinen järjestelmä on muokattavissa kunkin viljelijän tarpeisiin niin, että viljelyolosuhteet pysyvät optimaalisina.

Säädinjärjestelmän hajautettu rakenne mahdollistaa laajentamisen jopa vain yksi toiminto tai huone kerrallaan. Laitteen ohjelmisto itsessään on jatkuvasti valmis laajennuksille, ja laajentaminen edellyttää ainoastaan sopivia antureita ja ohjainlaitteita. Laitteen voi aluksi siis hankkia esimerkiksi vain yhtä ominaisuutta, kuten tuuletusta, varten. Jos tarve muille ominaisuuksille, kuten hiilidioksidin, sumutuksen tai valojen lisäämiseen tulee, laitteistoa on mahdollista täydentää.

ITU Multi Station 100 -kasvihuonesäätimen ohjelmistot ja ominaisuudet on helppo päivittää aina uudempaan ja ajankohtaiseen versioon. Näin ollen investointi ei menetä arvoaan tai vanhene, vaan säädin pysyy ajan tasalla. Aikaisempi Multi Station 10 -malli on sekin helposti päivitettävissä MS 100 -säätimeksi vain murto-osalla uuden kustannuksista.

Etähallinta helpottaa olosuhteiden seurantaa ja muuttamista

Kasvihuonesäätimeen yhdistettävällä, erillisellä etähallintaohjelmistolla olosuhteiden säätäminen onnistuu etäyhteyden avulla mistä tahansa. Itumicin tietokoneohjelmiston avulla olosuhteiden seuranta ja asetusten muuttaminen on helppoa ja tehokasta. Kaikkia säätimiä ja vallitsevia olosuhteita voi tarkastella ja säätää yhdestä paikasta, ja tarvittavat muutokset onnistuvat reaaliajassa. Näin ollen olosuhteiden muutoksia on helppo tehdä silloin, kun ne ovat ajankohtaisia ja tarpeellisia.

Kaikki toimenpiteet olosuhteiden säätämiseksi voi tehdä suoraan säätimeltä tai Itumicin tietokoneohjelmistolla.

Tietokone­ohjelmistomme koostuu seuraavista ohjelmista:

Itumic Visual

Visual suorittaa keskustelun säätimien ja tietokoneen välillä sekä tarjoaa käyttöliittymän säätimien hallinnalle.

Itumic Graff Pro

Graff Pro -seurantaohjelma historiatietojen graafiseen ja numeeriseen tarkasteluun ja tulostukseen.

ITU GSM

ITU GSM -ohjelma hälytysten siirtoon tekstiviestinä ja/tai sähköpostina.

Asennus ja huolto etänä ja paikan päällä

Asennamme kaikki myymämme laitteet ja huollamme niitä tarvittaessa. Etäkäyttöohjelmisto mahdollistaa vikojen analysoinnin mistä ja milloin tahansa, minkä ansiosta mahdolliset huolto- ja korjaustoimenpiteet voi usein suorittaa etäyhteyden avulla.

Olemme Tukesin valtuuttama sähköurakoitsija, ja meidän kauttamme onnistuvat myös tarhan sähkötyöt ja korjaukset. Teemme huoltotöitä myös muihin kuin meidän toimittamiimme laitteistoihin.