Kasvihuoneen viljelytarvikkeet – optimaaliset olosuhteet viljelyksille

Automatiikan lisäksi Itumic suunnittelee ja toteuttaa kaiken kasteluun liittyvän haastaviinkin viljelyolosuhteisiin. Tarjoamiimme kastelutarvikkeisiin kuuluvat muun muassa kasteluveden syöttöpumput sekä tippu- ja tihkukastelulinjat, jotka jakavat veden kasveille halutulla paineella ja määrillä sekä haluttuna ajankohtana. Valikoimaamme kuuluvat myös esimerkiksi sumutustuotteet ja suuttimet.

Etusivu / Tuotteet / Muu kasvihuonetekniikka

Toteutamme tarvittaessa koko kastelujärjestelmänne suunnittelusta asennukseen huomioiden viljelyksienne olosuhteet ja erityistarpeet. Järjestelmää on myös mahdollista täydentää ja päivittää tarpeen tullen ilman, että koko järjestelmä täytyy uusia. Mahdollisissa vikatilanteissa teemme tarvittavat huolto- tai korjaustoimenpiteet etänä tai paikan päällä.

Yksittäisiä komponentteja tai toimiva kokonais­järjestelmä

Toteutamme säätimillämme helposti haastavienkin viljelyksien, kuten esimerkiksi marjatunneleiden tai mansikkapeltojen, kastelutekniikan. Tunneleiden olosuhteiden mittaus sekä laitteiden ohjaus ja hallinta on mahdollista toteuttaa lannoitesekoittajiemme ja ilmastonsäätimiemme avulla. Käyttämällä langatonta tekniikkaa järjestelmän toteuttaminen onnistuu ilman tarpeettomia kaapelien vetoja.

Tuomme maahan muun muassa edullisia ja toimintavarmoja Dorot-magneettiventtiilejä, joissa virtauksen säätö on vakio. Valikoimaamme kuuluvat myös kaikki Rivulis-tuotemerkin kastelu- ja sumutustuotteet, kuten tihkuletkut, tippukastelut ja suuttimet. Tarvittaessa toteutamme koko kastelujärjestelmänne kartoituksesta ja suunnittelusta asennukseen juuri teidän tarpeenne huomioon ottaen.

Kysy tarjous yksittäisestä venttiilistä tai tuotteesta tai vaihtoehtoisesti koko kastelujärjestelmästä!

optimaalinen lannoitus ja kastelu etähallinnan ansiosta

Tuotteisiimme yhdistettävien etähallintajärjestelmien ansiosta kaikki kasteluun ja lannoitukseen liittyvät toimenpiteet voi tehdä etäyhteyden avulla mistä tahansa. Ohjelmiston avulla lannoituksen ja kastelun seuranta on tehokasta ja helppoa, ja lannoituksen ja kastelun asetuksia voi muuttaa tarvittaessa reaaliajassa. Mittaustiedot tallentuvat ohjelmistoon, minkä ansiosta tietoja voidaan tarvittaessa jälkikäsitellä ja analysoida jälkikäteen.

Ohjelmisto on muokattavissa täyttämään teidän tarpeenne. Opastamme järjestelmän käyttöön ja huollamme sitä tarvittaessa.

Tietokone­ohjelmistomme lannoituksen ja kastelun hallintaan koostuu seuraavista ohjelmista, jotka on mahdollista ottaa käyttöön joko yhdessä tai erikseen:

Itumic Visual

Visual, joka suorittaa keskustelun säätimien ja tietokoneen välillä sekä tarjoaa käyttöliittymän säätimien hallinnalle

Itumic Graff Pro

Graff Pro -seurantaohjelma historiatietojen graafiseen ja numeeriseen tarkasteluun ja tulostukseen.

ITU GSM

ITU GSM -ohjelma hälytysten siirtoon tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse.

Asennus ja huolto etänä ja paikan päällä

Asennamme kaikki myymämme laitteet ja huollamme niitä tarvittaessa. Etäkäyttöohjelmisto mahdollistaa vikojen analysoinnin mistä ja milloin tahansa, minkä ansiosta mahdolliset huolto- ja korjaustoimenpiteet voi usein suorittaa etäyhteyden avulla.

Olemme Tukesin valtuuttama sähköurakoitsija, ja meidän kauttamme onnistuvat myös tarhan sähkötyöt ja korjaukset. Teemme huoltotöitä myös muihin kuin meidän toimittamiimme laitteistoihin.